Podpora imunity celej rodiny

Ilustracny obrazok baciltrafil

Tohtoročná jeseň je krásna a nezvyčajne teplá. Predsa však už prichádzajú prvé prechladnutia, kašeľ a nádcha. Ako podporiť obranyschopnosť celej rodiny pred ochoreniami z prechladnutia?

Vyhýbajte sa uzavretým priestorom a v čase, keď to nie je nutné, vyberte si aktivity na čerstvom vzduchu. Tešte sa z krás jesene, nádhery farebných listov a neskorých darov prírody. Pokoj v duši prináša obrovské benefity aj pre telo. Doprajte si odpočinok, sviežu a hodnotnú stravu. Tú nenájdeme v lacnom a rýchlo pokrme z polotovaru, predpripravenej stravy ale vyčaríme ju doma zo základných jednoduchých potravín, zeleniny, ovocia a korenín. Možno je pokoj jesene časom pre nové skúsenosti – naučiť sa piecť domáci chlieb, objaviť vôňu pečenej korenenej zeleniny, vymyslieť prirodzene sladké ovocné koláče.

Dôležitú úlohu zohráva aj dopĺňanie prvkov, ktoré naše telo potrebuje a nedokáže ich získať zo stravy. Vitamíny C a D, minerály selén, zinok. Ak predsa potrebujeme imunitu podporiť viac, alebo ak už ochorenie prepuklo, pomôžme telu nájsť opäť zdravie a rovnováhu prostredníctvom imunoglukánov a probiotík.

Posilnite si imunitu pomocou produktov v akcii „Produkt dňa“ v týždni od 12.11. do 17.11.2018.

Tento obsah bol zaradený v rady a návody. Zálohujte si trvalý odkaz.