Bioderma Atoderm – kozmetika pre suchú až atopickú pokožku

Kozmetika Bioderma –  rad Atoderm je výbornou voľbou pre tých,  ktorí majú problémy so suchou až citlivou atopickou pokožkou. Vďaka svojmu zloženiu Atoderm biologicky obnovuje hydrolipidický film, udržiava vlhkosť pokožky a učí pokožku vytvárať si potrebné lipidy. Produkty sú určené dospelým i deťom na dennú hygienu a starostlivosť o pokožku.  Prinášajú zmiernenie podráždenia, začervenania, suchosti, svrbenia pokožky, dodávajú pocit komfortu, pokožka je jemná, vláčna, hydratovaná.

Suchá pokožka je jeden zo základných typov pokožka. Nie je dostatočne chránená, a tak je náchylná na stratu vody a je viac ovplyvňovaná negatívnymi vonkajšími faktormi. Pozorujeme pocity pnutia, začervenanie, svrbenie, praskliny, strata pružnosti, zápaly. To všetko sú preto, že vrchná vrstva neplní dostatočne bariérovú funkciu.

So suchou pokožkou sa niekto narodí, niekto ju získa popri iných chorobách, pri problémoch s alergiami a potravinovýcmi intoleranciami,  napomôcť môže životné prostredie i životný štýl….. Bioderma môže pomôcť.

Výrobky Atoderm od spoločnosti Bioderma je určený práve na problematickú suchú až atopickú pokožku. Pomáhajú obnoviť biologický hydrolipidický film pokožky, zmierňujú príznaky, vyživujú, upokojujú, zanechávajú pokožku jemnú a hydratovanú. Prinavrátia pocit komfortu a zlepšujú kvalitu života

Produkty Atoderm sú určené na starostlivosť o tvár i telo. Sú vhodné pre dospelých, vybrané produkty aj pre deti a bábätká. Používajú sa ráno a večer, a to 7 dní v týždni. Sú hypoalergénne a bez parabénov, s jemnou alebo žiadnou parfumáciou. Produkty Atoderm sú určené na každodennú hygienu tváre a tela.  Produkty sú hypoalergénne, s jemnou alebo žiadnou parfumáciou, bez parabénov a umelých farbív. Vyznačujú sa výbornou toleranciou.

O suchú pokožku je potrebné starať sa pravidelne, denne a s ohľadom na jej potreby. Veľmi dôležitá je jej hydratácia (dodržovanie pitného režimu a používanie hydratačnej kozmetiky) a premasťovanie. Dbať treba o výber kozmetických prípravkov, ktoré zohľadňujú jej stav, neobsahujú dráždivé látky, alergény, parabény a dostatočne ju chránia pred negatívnymi  vonkajšími faktormi. V prípade, že bežná starostlivosť nepomáha, odporúča sa návšteva dermatológa.

Tento obsah bol zaradený v akcie a produkty, rady a návody, zdravá kozmetika. Zálohujte si trvalý odkaz.