Pokojná pokožka aj na jar


Pre ľudí, ktorí trpia suchou pokožkou, je jar naozaj zaťažujúca skúška. Suchá pokožka ešte rýchlejšie stráca schopnosť obrannej bariéry pred alergénmi, súčasne na jar sa množstvo alergénov výrazne zvyšuje. Pokožka trpí o to viac, praská, poškodzuje sa a prepúšťa väčšie množstvo škodlivín. Takáto pokožka potrebuje pomoc z vnútra – reaguje totiž na stravu – pozitívne i negatívne, preto vôbec nie je jedno, čo jeme. Potrebuje aj pomoc zvonku – jemnú a nedráždivú starostlivosť.

Pokožka potrebuje pre svoju prirodzenú rovnováhu najmä vodu. Faktormi sú znečistené prostredie a stres vašej pokožky, ktoré negatívne ovplyvňujú pokožku a dochádza k jej precitlivenosti a dehydratácii. Dodajte svojej pleti hydratačné zložky s patentovanými produktami Hydrabio a vráťte jej predošlú žiarivosť.

Bioderma vyvinula šampón Nodé na citlivú vlasovú pokožku. Produkty na vlasy z radu Nodé majú zjemňujúci účinok – sú vhodné na podráždenú a suchú pokožku hlavy. Oceníte ich aj pri liečbe lupín. Starajte sa o svoje vlasy s dermatologicky testovanými produktami a dodajte im výživu, ktorú potrebujú.

Tento obsah bol zaradený v akcie a produkty, rady a návody, zdravá kozmetika. Zálohujte si trvalý odkaz.